Deze website maakt gebruik van cookies voor marketing- en analysedoeleinden. Lees meer>>

X Weigeren.X Akkoord.

ERP oplossing Vidaví wederom gecertificeerd voor Microsoft Dynamics

Geplaatst op 16 december 2016

 • ERP oplossing Vidaví wederom gecertificeerd voor Microsoft Dynamics

ERP oplossing Vidaví heeft zich wederom officieel gecertificeerd voor Microsoft Dynamics. Deze certificering toont aan dat Vidaví voldoet aan de eisen die Microsoft stelt aan het voeren van het prestigieuze cfMD logo. Deze certificering heeft plaatsgevonden omdat wij het belangrijk vinden dat onze software door een onafhankelijke derde partij getest is.

Microsoft Dynamics is een lijn van Enterprise Resource Planning (ERP) en Customer Relationship Management (CRM) software applicaties die ontwikkeld is door Microsoft. Oplossingen die gecertificeerd zijn door Microsoft Dynamics hebben bewezen een ontwikkelingskwaliteit en compatibiliteit met de producten van Microsoft Dynamics te hebben. Kortom, de ERP oplossing Vidaví voldoet aan de hoogste standaard voor partner ontwikkelde software oplossingen. De ERP oplossing Vidaví is onafhankelijk en grondig getest op integratie met Microsoft Dynamics NAV!

Door het voldoen aan alle certiciferingseisen, draagt Vidaví nu het ‘Certified for Microsoft Dynamics’ logo. Peter de Vries, Productmanager, over het behalen van het certificaat: “Wederom zijn wij zeer trots op het behalen van deze certificering. Door een onafhankelijke partij is er naar onze ERP oplossing Vidaví gekeken. Dat geeft een goede indicatie van de kwaliteit van onze software!”

###

Voor meer informatie of een aanvullend interview kunt u contact opnemen met: VCD Healthcare: Peter de Vries, Productmanager Vidaví en Roland ten Broeke, Algemeen Directeur VCD Healthcare via tel.  +31 (0)88 5975500.

 

Nieuws

 • 18-05-2017

  VCD IT GROEP EN AXIANS GAAN SAMEN VERDER

  Lees meer >>
 • 14-04-2017

  VINCI Energies Nederland bereikt overeenstemming overname VCD IT Groep

  Lees meer >>
 • 14-03-2017

  Resultaten VCD onderzoek Thermometer Zorg & ICT 2016/2017 bekend

  Lees meer >>
 • 16-12-2016

  ERP oplossing Vidaví wederom gecertificeerd voor Microsoft Dynamics

  Lees meer >>

Events